Keuken, douche en toilet

Als uw keuken, douche en toilet aan vervanging toe zijn én de vloer- en wandtegels in deze ruimtes, dan nemen wij contact met u op. U mag ook contact met ons opnemen als u van mening bent dat er iets vervangen moet worden.

Hieronder staan de veelgestelde vragen over het vervangen van uw keuken, het sanitair van douche en toilet én de vloer- en wandtegels. Niet gevonden wat u zocht? Probeer het dan via de zoekfunctie rechtsboven of stel uw vraag aan ons via contactformulier of bel 0594 - 51 21 61.

Veelgestelde vragen over Keuken, douche en toilet

Wanneer wordt mijn keuken, douche, toilet of de tegels vervangen?

Algemeen

Een keuken vervangen wij na ongeveer 24 jaar. Het sanitair en tegels van de douche en toilet vervangen wij na ongeveer 36 jaar.

Keuken
Wilt u dat uw keuken wordt vernieuwd? Bekijk voor meer informatie het aanvraagformulier voor het vervangen van uw keuken of bel ons op 0594 - 51 21 61.

Douche en toilet 
Als het sanitair en de vloer- en wandtegels in je woning ouder zijn dan 36 jaar, dan kunnen we deze vervangen. U krijgt hierover automatisch bericht. U bepaalt zelf of u nieuwe tegels wilt of liever niet. Wilt u nieuwe tegels? Dan maken wij een afspraak met je voor een inspectie. Tijdens de inspectie bespreekt de aannemer met u in welke ruimten de tegels en het sanitair wordt vervangen en welke keuzemogelijkheden er zijn. Uiteraard krijgt u van ons informatie over de werkzaamheden en wordt er samen met u een afspraak gemaakt voor het uitvoeren van de werkzaamheden. 

Bekijk alvast hoe uw nieuwe douche of toilet er uit komt te zien.

Eerder vervangen?
Wilt u eerder uw keuken, sanitair in douche en toilet of de vloer- en wandtegels vervangen? Dan zijn hier kosten aan verbonden. Alleen als de keuken, badkamer of toilet heel erg stuk is vervangen wij deze eerder. Bent u van mening dat dit het geval is? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Dan komen wij langs om dit te beoordelen. Wij informeren u dan ook over de mogelijkheden en de kosten. 

Mag ik zelf mijn keuken, douche, toilet of tegels vervangen?

Algemeen

Wilt u zelf een keuken plaatsen, het sanitair van douche of toilet vervangen óf zelf tegels vervangen? Vraag ons eerst om toestemming via het woningaanpassing. Wij denken graag mee en kunnen u ook bouwkundig advies geven.

Wordt mijn keuken kosteloos vervangen?

Algemeen

Of uw keuken in aanmerking komt voor kosteloze vervanging hangt af van de leeftijd van de keuken. Is de keuken vóór 2003 geplaatst dan vervangen wij uw keuken gratis. Keukens die na 2003 zijn geplaatst vervangen wij na 24 jaar. Wilt u eerder de keuken vervangen, dan zijn hier kosten aan verbonden.

Wilt u dat uw keuken wordt vernieuwd? Dien uw aanvraag dan in via het aanvraagformulier voor het vervangen van uw keuken of bel ons op 0594 - 51 21 61.

Mag ik zelf de kleur en indeling van mijn nieuwe keuken uitkiezen?

Algemeen

Krijgt u een nieuwe keuken? De standaardkeuken is 180 cm breed en bestaat uit 2 bovenkasten, 3 onderkasten, kunststof werkblad met spoelbak en 1-hendelmengkraan. Soms kan het voorkomen dat een keuken standaard een andere opstelling krijgt. Dit gebeurt alleen als de indeling van de woning hiertoe aanleiding geeft.

Wij bieden de mogelijkheid om de keuken deels naar eigen wens in te richten. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren keukenkasten, werkbladen en grepen. Wilt u extra keukenkasten of een bladverlenging? Als dat mogelijk is in de keukenruimte, dan bieden wij dat graag aan. U kunt de kosten voor het meerwerk verder afstemmen met de aannemer. 

Kijk welke keuzes u kunt maken.

Kan ik zelf de kleuren van de tegels in mijn badkamer en toilet kiezen?

Algemeen

Ja, dat kan. In dit keuzeformulier ziet u waar u uit kunt kiezen.