Huur opzeggen

Ik wil de huur opzeggen van

Maak hieronder uw keuze.

  • Als u de huur van een woning opzegt, kunt u zowel met uw postcode en huisnummer als met uw account voor Mijn Wold & Waard inloggen.
  • Als u de huur van een garage op wilt zeggen, kunt u alleen met uw account voor Mijn Wold & Waard inloggen.

Nog geen account? Klik hier.  

Gerelateerde vragen

Ik wil mijn huur opzeggen. Hoe regel ik dat en wat is de opzegtermijn?

Algemeen

Dit kunt u regelen via huur opzeggen. De opzegtermijn is een maand. U mag op elke dag opzeggen. Zorg er wel voor dat de einddatum niet in een weekend of op een feestdag valt. 

Meer over dit onderwerp

Ik heb de huur opgezegd, wanneer wordt mijn woning aangeboden aan een nieuwe huurder?

Algemeen

Na verwerking van de huuropzegging zullen wij de woning zo snel mogelijk publiceren op onze website. Meestal is dat na de voorinspectie. Woningzoekenden hebben een week tijd om te reageren. Na die week bieden we de woning aan de mogelijke nieuwe huurder aan.

Meer over dit onderwerp

Ik heb mijn huur opgezegd en wil graag spullen ter overname aanbieden aan de nieuwe huurder. Hoe werkt dat?

Algemeen

Onze opzichter vertelt u tijdens de voorinspectie wat u wel of niet kunt laten overnemen. De woningzoekende die de woning aangeboden krijgt neemt contact met u op voor het bekijken van de woning. Als de woningzoekende de woning wil huren, kunt u samen afspraken maken over overname. Een nieuwe huurder is niet verplicht om spullen over te nemen.

Meer over dit onderwerp

Kan ik de einddatum van mijn huuropzegging nog aanpassen naar een later moment?

Algemeen

U kunt de einddatum niet zelf aanpassen. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij dit voor u doen. Neem hiervoor contact met ons op via contactformulier.

Meer over dit onderwerp

Ik heb mijn huur opgezegd. Moet ik zelf de meterstanden doorgeven aan mijn energieleverancier en het waterbedrijf?

Algemeen

Ja, u moet zelf de meterstanden doorgeven aan uw energieleverancier. Dit doet u op de dag waarop de huur van de woning eindigt. U geeft de meterstanden van gas en elektra door aan uw energielevancier. De stand van de watermeter geeft u door aan Waterbedrijf Groningen. Dit kunt u online doen via de website van de energieleverancier en het waterbedrijf. Bezwaar de meterstanden ook voor uw eigen administratie. Ook wij kunnen daar naar vragen.

Meer over dit onderwerp