Nieuws

Een natuurlijke samenwerking

Voordat het interview begon, werd er al druk Overlegd tussen Sandra, Anna en Klarie. ‘Goed, daar nodig ik je voor uit.’ Met deze afspraak begon ons gesprek over de samenwerking tussen Wold & Waard en Sociaal Werk De Schans.

Wold & Waard En Sociaal Werk De Schans In Actie Tijdens 1 Van De Opruimacties

Op weg naar een circulaire toekomst

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, krijgt ook circulariteit meer aandacht. Wat is circulariteit en wat betekent dit eigenlijk voor Wold & Waard en voor u als huurder? Jaap Zijlstra, programmaontwikkelaar circulariteit, en Ronny Drost, projectleider verduurzaming, weten er alles van.

Circulair Bouwen1

Nieuwe website en systemen

Vanaf 24 juni werken wij met nieuwe systemen en hebben wij een nieuwe website en huurdersportaal gelanceerd. Dit hebben wij gedaan om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Afbeelding Nieuwe Website

Bedankt voor uw input en mening!

Eind vorig jaar heeft Wold & Waard een onderzoek gedaan om uw mening te horen over onze communicatie en communicatiekanalen. Meer dan 1500 mensen gaven hun mening en daar zijn wij heel blij mee. Daardoor is dit onderzoek zeer representatief geworden. Laten we eens kijken naar de resultaten!

Seo 7092116 1280

Het nieuwe Woonkwartier is uit!

Twee keer per jaar verschijnt ons bewonersblad Woonkwartier. Ook in deze editie weer veel leuke, handige en zinvolle artikelen. Misschien heeft u het blad al ontvangen en anders ontvangt u het binnenkort.

Whatsapp Image 2024 06 06 At 10.19.58

Wold & Waard en Trebbe starten bouw 23 woningen in Opende

Op 3 juni is met veel toekomstige huurders van de nieuwbouwwoningen aan de Centrumweg in Opende de bouw symbolische gestart. Bij dit moment waren ook aanwezig Ton Schroor, directeur-bestuurder van Wold & Waard, Hein Trebbe jr., directeur bij ontwikkelende bouwer Trebbe en wethouder Richard Lamberst als vervanger van wethouder Woningbouw Hans Haze. Door meerdere tijdcapsules te vereeuwigen in de fundering van de nieuwbouwwoningen is dit moment ook vastgelegd voor de toekomst.

20240603 151917

Wold & Waard en Trebbe bouwen 23 woningen in Opende

Op 14 mei ondertekenden Ton Schroor (links op de foto), directeur-bestuurder van Wold & Waard, en Hein Trebbe jr. (rechts op de foto), directeur bij ontwikkelende bouwer Trebbe, de overeenkomst voor de nieuwbouw van 23 woningen in Opende. Dit is het eerste project Wold & Waard en Trebbe vanuit Bouwstroom Noord realiseren. Met de ondertekening van de overeenkomst gaat de bouw aan de Centrumweg in Opende officieel van start.

Ondertekening2

Wold & Waard trapt af met participatie

Afgelopen woensdag was het een mooie dag voor Wold & Waard. Samen met onze partners, waaronder de gemeente Westerkwartier, Sociaal Werk de Schans, het Huurdersplatform Westerkwartier, GGZ en enkele huurders, hebben we de aftrap gegeven voor een nieuw participatiebeleid. Dit beleid is niet alleen gericht op het verbeteren van onze organisatie, maar ook op het direct verbeteren van de woonervaring van de huurders en het versterken van onze samenwerking.

Foto 6 Website En Social