Indeling en situatie bij de Centrumweg Opende

Aan de Centrumweg komen 23 woningen verdeeld over 5 blokken. Er zijn 10 eindwoningen en 13 tussenwoningen. De 5 blokken staan om een groen binnenterrein gesitueerd. De groenstrook van het binnenterrein wordt ingericht dor de gemeente. Het idee is om hier bomen en struiken te planten en een speelvoorziening te plaatsen.
Eén van de blokken bestaat uit levensloopbestendige woningen. Dit gaat om de huisnummers 10, 12, 14, 16 en 18. Deze zijn toegewezen aan de bewoners die al aan de Centrumweg woonden voor de sloop van de oude woningen.

Erfafscheiding en beukenhaag

Als erfafscheiding worden bij de kopgevels van Centrumweg 15, 17, 25 en 10 deels open hekwerk en deels beukenhaag aangelegd. Langs de kopgevel, als erfgrens, wordt bij de Centrumweg 2 en 35 een beukenhaag aangelegd. Alle woningen worden aan de achterzijde bij de erfgrens voorzien van een open hekwerk.

Parkeren

Alle hoekwoningen hebben een parkeergelegenheid op eigen terrein, met uitzondering van Centrumweg 8 en 27. Voor deze adressen en alle tussenwoningen zijn algemene parkeerplaatsen in de straat beschikbaar.

Indeling en inrichting

Op de begane grond is de woonkamer met open keuken, bijkeuken, hal en toilet en een technische ruimte. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer.

Keuken, douche en toilet

De standaardkeuken is 180 cm breed en bestaat uit 2 bovenkasten (60 cm breed), 2 onderkasten met lade (60 cm breed), 1 spoelonderkast met spoelbak (60 cm breed), kunststof werkblad (wandtegels boven werkblad) en een 1-hendelmengkraan.

In de standaarddouche komen wandtegels, vloertegels, een witte wastafel met 1-hendelmengkraan, een spiegel met planchet, douchemengkraan met glijstang en doucheslang. Het toilet heeft wandtegels met daarboven spackwerk, vloertegels, een wit closet (staand model) en fontein met kraan. U kunt kiezen uit een aantal kleuren keukenkasten, werkbladen, grepen en tegels. Tegen betaling is een luxere keuken, een hangend toilet of extra toilet in douche mogelijk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in de keuken en badkamer? Kijk dan in de optiebrochures onderaan de pagina.

Handig om te weten bij de oplevering

  • De wanden zijn behang klaar. Dat wil zeggen dat ze klaar zijn om er behang op te plakken. Als u wilt sauzen dan adviseren we om de wanden meer te egaliseren. Dat kunt u zelf doen om te voorkomen dat er oneffenheden zichtbaar blijven.
  • De vloer is vlak genoeg voor afwerking met laminaat. Gebruik wel een ondervloer.
  • De vloeren in de badkamer en wc zijn betegeld en voorzien van sanitair
  • Boven het keukenblok komen wandtegels
  • Er komen geen plinten in de ruimten
  • Er is een klein bestraat tegelpad naar de voordeur en vanaf de achterdeur naar de berging. Verder wordt er een klein terras bij de achtergevel aangelegd