Een fietstocht door de wijk: Ons MT in actie

Vandaag (woensdag 10 juli) ging ons managementteam (MT) op pad in de wijk. Gewoon op de fiets, lekker duurzaam. Het doel was om met eigen ogen te zien wat er allemaal gebeurt in de wijk. De eerste stop was in Niekerk. Daar bezochten ze de Elzenhof, een seniorencomplex waar bewoners onlangs met budget van Wold & Waard de gezamenlijke ruimte hebben opgeknapt. De ruimte heeft weer een frisse uitstraling. Jaarlijks reserveert Wold & Waard geld en kan een bestuur van een gezamenlijk gebouw aangeven dat ze een ruimte willen opknappen.

Daarna fietste het MT door naar de Noord, waar Wold & Waard net dubbelglas heeft geplaatst en de buitenkant heeft geschilderd bij een seniorencomplex. Vervolgens ging de tocht verder naar de G.P. Beukemalaan waar in 2019 nieuwbouw is geplaatst. De volgende stop was de Hazelaarstraat, waar een verduurzamingsproject is afgerond. Zo kwamen alle aspecten aan bod: leefbaarheid, verduurzaming en nieuwbouw.

Daarnaast bracht het MT een bezoek aan de voedselbank, waar ze hartelijk werden ontvangen voor een korte rondleiding. De komende jaren hebben we mooie plannen voor leefbaarheid, verduurzaming en nieuwbouw. Het is geweldig om die plannen te maken, maar het is nog mooier om de wijk in te gaan en te zien wat er allemaal gebeurt. Want dat is echt veel!

Ons MT is sinds anderhalf jaar geheel nieuw samengesteld, en deze fietstocht was een perfecte gelegenheid om samen te zien wat er speelt in de wijk.